Over Prachtig Krachtig Puur Natuur

Ik stel mezelf graag aan u voor!

Na mijn opleiding als verpleegkundige, ging ik aan de slag in die functie bij Defensie (vliegbasis Volkel). Na mijn uitzending naar Afghanistan, besloot ik me zich daarnaast te gaan richten op het vak van schoonheidsspecialiste. Want gezondheid, schoonheid én voeding zijn met elkaar verbonden, ontdekte ik in die tijd.

Ik startte destijds in Boekel mijn schoonheidssalon ‘Salon Karin’ aan huis. Dit naast mijn baan als (inmiddels) assistente bij een huisarts. Ik combineerde op die manier twee passies.

Belangrijke factor

Later schoolde ik me om van huisartsassistente naar praktijkondersteuner Somatiek, met als specialisatie Ouderenzorg. Daarmee ondersteunde ik de huisarts in het verlenen van chronische zorg. In mijn geval aan mensen met hart- en vaatziekten, diabetes en kwetsbare ouderen met veelvoorkomende geheugenproblematiek (dementie/Alzheimer). Daarin leerde ik wederom, dat voeding een belangrijke factor is voor gezondheid én schoonheid. Om het drieluik van gezondheid – schoonheid – voeding compleet te maken, haalde ik mijn diploma als natuurvoedingsadviseur.

Eén vlag

Daarmee heb ik voor alle drie de disciplines – gezondheid, schoonheid en voeding – de benodigde papieren. En dat is met Prachtig Krachtig Puur Natuur onder één vlag gekomen.

De salon aan huis – want kleinschalig en maatwerk zijn belangrijk voor me – fungeert als praktijk voor voedingsadvies en als schoonheidssalon (zowel huidverbetering als huidverzorging). Dit alles met de kennis van de hedendaagse medische wereld. Inmiddels is de salon in Uden gevestigd.

Over de naam

De naam Prachtig Krachtig Puur Natuur is bedacht met specifieke reden.. Want ik heb zelf de afgelopen jaren ervaren wat de natuur voor me kan betekenen. Voor mijn gezondheid, lichaam en geest. De natuur was voor mij heel krachtig, als ik maar pure producten gebruikte. Het voelt nu als een missie mijn verhaal te vertellen en mensen op deze manier te helpen het beste uit zichzelf te halen met de kracht van de natuur.

Dit is ook precies de reden waarom ik in de salon met het merk Miss Bio werk. Dat zijn alleen maar pure natuurproducten zónder toevoegingen. Die neemt de huid sneller en effectiever op.