Behandelingen

Heb je een huidprobleem, wil je huidverbetering, of kom je voor de ontspanning? De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dit bespreken we voorafgaand.

Behandelingen in de salon hebben drie kenmerken:

  • Schoonheidsbehandelingen met de pure en eerlijke producten van Miss Bio
  • Eerlijk, oprecht, puur en inspirerend… geen enkele behandeling en massage is identiek/gelijk
  • Persoonlijke benadering staat hoog in het vaandel.. zeker in deze stressvolle tijd!

Overzicht behandelingen

Basisbehandeling (circa 90 min.): € 55,-
Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met stoom, bijwerken/epileren van wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, een masker en als afsluiting en gelaats-schouder- nek massage. Tijdens het intrekken van het masker geven we een hand-/armmassage. Afsluitend een dag/nachtverzorging. Tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.

Basisbehandeling zonder massage € 45,- (circa 65-70 min.)
Identiek aan bovenstaande behandeling, op de gelaats-schouder-nek massage na. Deze behandeling duurt circa 65-70 minuten. Ideaal voor als je net wat minder tijd hebt.

Quick fix behandeling (30 – 35 min): € 35
Geschikt voor alle huidtypes
Heb je weinig tijd, maar wil je toch even de alledaagse drukte ontvluchten en resultaat zien? Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging met stoom. Daarna een 10-minuten masker dat diep inwerkt op de huid en verstopte poriën en fijne lijntjes vermindert. De formule bevat hyaluronzuur, wortelextract en de vruchten van de Tasmaanse peperboom. Tijdens het intrekken van het masker masseren we de arm en hand. Daarna brengen we een dag/ nachtverzorging aan. En tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling. Je verlaat de salon weer als herboren.

Wil je dat ook je wenkbrauwen en evt. onzuiverheden worden aangepakt? Dat kan, je betaalt dan 10 euro extra. Reken dan ook op wat extra tijd: de behandeling duurt dan 60 min. Meld het ook bij het maken van je afspraak i.v.m. onze agenda.

Behandeling voor de vochtarme huid (60 min.) € 54
Voelt jouw huid snel trekkerig en droog aan? Dan is dit de juiste behandeling voor jou. Deze super luxe behandeling is helemaal gericht op vocht! We doen een reinigingsritueel met een oppervlaktereiniging en een peeling . Daarna brengen we een serum op basis van algen aan, Dit trekt water aan en houdt het vast in de huid en het verbetert daarmee zichtbaar de textuur van de huid. Daarna volgt een masker met o.a. sheabutter. Dit masker bevat vitamine A en E en houdt vocht vast en beschermt. Droogtelijntjes en je trekkerige gevoel zijn daarmee verleden tijd! afsluitend een dag/ nachtverzorging en een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.

Wil je deze behandeling nu uitbreiden met een massage? Dat kan! Voor 10 euro extra. Je behandeling duurt dan 20-25 min langer, houd daar rekening mee en meld het even bij het maken van de afspraak.

Miss Bio schoonheidsproducten behandelingen

PKPN-behandeling (70 minuten): € 85
Geschikt voor alle huidtypes.
Last van oneffenheden, verstopte poriën en ontstekingen? In deze behandeling combineren we een korte gelaatsbehandeling met een voedingsadvies. Op deze manier werk je zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van je huid. Het doel van deze behandeling is het probleem van je huid bij de kern aanpakken. Geen tijdelijke effecten, maar ook op de lange termijn huidverbetering en een super fijn gevoel!

Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging met stoom. Daarna een 10-minuten masker dat diep inwerkt op de huid en verstopte poriën en fijne lijntjes vermindert. De formule bevat hyaluronzuur, wortelextract en de vruchten van de Tasmaanse peperboom. Tijdens het intrekken van het masker masseren we de armen en handen. Daarna een dag/ nachtverzorging en tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.
Je vult vooraf zelf een voedingsdagboek in, dat je per mail met me deelt. Tijdens de afspraak bespreken we dit en daarop volgt een natuurvoedingsadvies. Herken je je huid niet in het bovenstaande, maar wil je deze behandeling toch graag boeken? Dan kan dat natuurlijk ook!

Wil je bovenstaande behandeling met een afsluitende massage? Je betaalt dan 10,- euro extra. De behandeling duurt dan 20-25 min langer, dus houd hier in je planning rekening mee!

Anti age behandeling (circa 90 min) € 69
Voor de oudere huid of wanneer fijne lijntjes al zichtbaar zijn
Deze superluxe behandeling omvat allereerst een oppervlaktereiniging, al dan niet met stoom en een peeling met 32% AHA Glycolzuur en BHA Salicylzuur. Dit 10-minuten masker dat diep in de huid werkt, pakt verstopte poriën aan en zal fijne lijntjes en rimpels verminderen. De formule bevat hyaluronzuur, wortelextract en de vruchten van de Tasmaanse peperboom. Terwijl dit 10 minuten-masker intrekt, krijg je een heerlijke hand-arm massage.

Daarnaast worden ook de wenkbrauwen bijgewerkt en geëpileerd, evt. onzuiverheden verwijderd, en krijg je een voedend masker. Terwijl het masker intrekt en zijn werk doet, geniet je van een heerlijke voetmassage. Afsluitend een gelaats-nek-hoofdmassage, maar dan met een specifiek afgestemde olie voor de fijne lijntjes! We masseren dus niet met een ’standaard‘ basismassage olie, maar met een extra werkzame olie specifiek afgestemd op jouw huid. Daarna een dag/ nachtverzorging, je huid straalt weer! Tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.

Behandeling voor de onzuivere en acne huid (100 min.) € 65
Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met stoom. Ook het bijwerken en epileren van wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een masker zijn onderdeel van deze behandeling, evenals als afsluitend een massage. Dit omdat een massage kalmerend werkt en je dan ontspannen de salon verlaat! Daarna een dag/ nachtverzorging en tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.

Anti stress behandeling (circa 100 min.) € 70
Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met stoom, bijwerken en epileren van wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, een masker en tijdens het masker masseren we naar keuze of de handen en armen, of de voeten. Afsluitend een extra lange gelaats-nek massage. Daarna een dag/ nachtverzorging. En tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.

Dit is de ultieme behandeling bij een stressvol en druk leven, waar je even wilt ontvluchten aan de alledaagse dingen. Maar deze behandeling heeft ook faceliftende eigenschappen vanwege bepaalde technieken in de massage die worden toegepast! De massage helpt je alle zorgen los te laten en je gaat super ontspannen en fris de salon weer uit.

Mama verwen behandeling (circa 65 minuten): € 65
Dit is de schoonheidsbehandeling Quick Fix en een lichaamsmassage naar keuze van 30 min.
Je voelt je herboren en je bent weer bestand tegen de stress en het drukke gezinsleven.

Zwanger-Mama in spe behandeling (75-85 min.) € 90
Je wordt bijna mama 🙂 Voor de een wat ingrijpender, dan voor de ander. Dit betekent op vele vlakken verandering. In deze behandeling combineren we een korte ontspannende zwangerschapsmassage, een korte gezichtsbehandeling en een voedingsadvies. Want je wilt straks je kleintje ook op een gezonde manier groot brengen. Dit is een van de momenten waarop je dit kan veranderen. Ik help je er graag bij! Met kleine aanpassingen kun je vaak al een groot verschil maken.
De behandeling en de massage duren beiden 30 min. Je vult vooraf zelf een voedingsdagboek in, dat je per mail met me deelt. Tijdens de afspraak bespreken we dit en daarop volgt een natuurvoedingsadvies, dat je nadien per mail ontvangt.

Extra te boeken opties of los
• Epileren wenkbrauwen € 8,50 per 15 min. Als je alleen komt voor het epileren van wenkbrauwen, reken ik € 12,50 per 15 min.
• Wenkbrauwen verven € 10,-
• Wimpers verven € 12,-
• Harsen bovenlip € 10,-
• Peeling € 8,-
32% AHA en BHA Peeling 10-minuten masker dat dieper in de huid werkt en verstopte poriën en fijne lijntjes vermindert. De formule bevat hyaluronzuur, wortelextract en de vruchten van de Tasmaanse peperboom. (deze kan alleen toegevoegd worden aan een behandeling) Dus niet los.

Deze peeling is ook geschikt voor kuren, hierbij gaan we in een aantal weken achterelkaar optimaal werken aan huidverbetering. Wanneer u die wenst te boeken, is dat afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Komt u namelijk alleen voor de behandeling, of wilt u ook de ontspannende facetten van de salonbehandeling erbij? Daarom is er ook geen standaardprijs te noemen. Deze behandeling is altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen! De producten voor thuisgebruik zijn bij de behandeling inbegrepen. Als richtprijs en om een idee te krijgen; de eerste behandeling een volledige uitgebreide behandeling, incl massage. De daarop volgende afspraken zullen van kortere duur zijn. Ongeveer 30 min. Geschat bedrag: € 180,-

 

Overzicht

Naam Tijdsduur Prijs
Basisbehandeling 90 min €55
Basisbehandeling, zonder massage 65-70 min €45
Quick fix 30-35 min €35-€45
Behandeling vochtarme huid 60 min €54
PKPN-behandeling 70 min €85
Anti-age behandeling 90 min €69
Behandeling voor onzuivere en acnehuid 100 min €65
Anti-stress behandeling 100 min €70
Mama-verwenbehandeling 65 min €65
Zwanger-mama in spé behandeling 75-85 min €75

 

Meer weten? Bekijk ook dit filmpje