Acnebehandeling Uden

De schappen van parfumerieën en drogisterijen liggen vol met producten die beloven elk vlekje en puistje – oftewel acne – aan te pakken. Een smetteloze huid, wie wil dat niet? Dus kopen zo’n acnebehandeling! Of…

Puistjes aanpakken

Toch ervaren veel jongeren dat dat niet werkt. Zo blijft acne – oftewel puistjes – een hardnekkige bron van irritatie: letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk spelen bijvoorbeeld de puberteit én het voedingspatroon ook een rol. Maar mijn ervaring is dat juist door het gebruik van pure producten, zónder chemische toevoegingen die de huid alleen maar irriteren, veel betere resultaten kunnen worden geboekt.

acne

Dit pure product kan – afhankelijk van de huid – worden gebruikt bij de acnebehandeling

 

De acnebehandeling wordt in de salon in Uden gegeven. Bel of mail voor een afspraak. Of maak gebruik van het contactformulier. Zo ziet de behandeling eruit:
Behandeling voor de onzuivere en acne huid (100 min.) € 65
Deze behandeling omvat een oppervlaktereiniging, dieptereiniging met stoom. Ook het bijwerken en epileren van wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en een masker zijn onderdeel van deze behandeling, evenals als afsluitend een massage. Dit omdat een massage kalmerend werkt en je dan ontspannen de salon verlaat! Daarna een dag/ nachtverzorging en tot slot een verfrissende bloemenspray om weer rustig te ontwaken na de behandeling.