Salon

Rechtstreeks uit de natuur, dat maakt je huid weer puur…

De 100% biologische en natuurlijke huidverzorging die ik gebruik, beschermen en verzorgen je huid. Ik gebruik pure oliën tijdens de schoonheidsbehandeling. Olie wordt namelijk het beste door de huid opgenomen, omdat het van nature al in de huid aanwezig is. Dat geldt voor alle huidtypes, ook voor een huid met acne.

Miss Bio

Het merk Miss Bio waarmee ik werk in de salon, gelooft in een andere benadering van de dagelijkse huidverzorging en cosmetica: puur en vers, niet gemengd met inferieure bijstoffen waardoor werkzaamheid verloren gaat. Geen water, geen parfum. Niet getest op dieren en daarmee dierproefvrij. Dichtbij de natuur.

De producten van Miss Bio zijn geschikt voor iedereen. Voor een jonge, oudere of een gevoelige huid. Voor zowel mannen als vrouwen.

Enige in Uden

Ik ben er trots op dat ik de enige ben in Uden, die de producten van het merk Miss Bio gebruikt in de schoonheidssalon. De producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Door de combinatie van een behandeling en thuisgebruik van de producten, boek je nog sneller resultaat. Wil je meer informatie over thuisgebruik? Ik informeer je graag.

Prijzen

En nee, 100% biologisch betekent niet 200% duurder. Alle prijzen, van schoonheidsbehandeling tot losse producten, zijn vergelijkbaar met salons die wél producten met bijstoffen gebruiken en verkopen.

Een schoonheidsbehandeling kost € 55 en duurt ongeveer 90 minuten. Dit geldt voor alle huidtypes, zowel voor de jonge, ouder wordende, rijpere huidtypen en ook de acné-huid.

Daarvoor krijg je een oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker en daarna een massage. Zonder de massage kost de behandeling € 45 en duurt dan 60 minuten.

Ingrediënten

Miss Bio is het enige merk dat huidverzorging biedt, die dichtbij de natuur staat. Miss Bio richt zich op de ingrediënten van producten. Schoonheid, kwaliteit en oprechtheid staan hoog in het vaandel. Daardoor heeft Miss Bio de beste en meest duurzame producten én bevatten de producten alleen de werkzame stoffen.

Werkzame stoffen

Alle producten bevatten alleen de pure werkzame stoffen. Ze zijn niet gemengd met slechte bijstoffen, water of parfum. Anders gaat de werkzaamheid van het natuurproduct verloren. Je hebt dus alleen de pure werkzame stoffen waar je huid iets mee kan en op die manier kan werken aan huidverbetering.

Eigen kracht en werkzaamheid

Iedere olie heeft zijn eigen kracht en werkzaamheid. Er zijn tal van oliën, iedere olie specifiek geschikt voor een bepaald huidtype, soms ook breed inzetbaar en geschikt voor meerdere huidtypes tegelijk. Soms heeft de huid behoefte aan kalmering soms juist stimulering. In de salon zal steeds opnieuw bekeken worden waar uw huid behoefte aan heeft, geen enkele behandeling zal daarom keer op keer identiek zijn.

Bijvoorbeeld: in de zomer en winter zal uw huid een andere behoefte hebben. Al zal huidverbetering wel altijd centraal staan. Ook hormoonschommelingen zijn van invloed op je huid en verdienen daarom soms extra en/of andere aandacht.