Miss Bio

Ik heb gekozen voor Miss Bio. Een merk dat sinds vijf jaar actief is in Nederland. Ik ben de enige in Uden die dat merk mag gebruiken. Alle producten van Miss Bio hebben één belangrijk kenmerk: ze zijn puur natuurlijk. Dus geen toevoegingen! Alleen maar de werkzame, natuurlijke stof. Vaak in olievorm, omdat dat de huid het snelste opneemt. Natuurlijk staat het iedereen vrij om een product te kiezen mét toevoeging. Maar dat heeft weer een nadeel… die toevoeging breekt de werkzame stof af. En dat is juist wat je niet wilt! Je koopt toch een product omdat je wilt dat het werkt?

Thuisgebruik

Het combineren van behandelingen in de salon en producten die je thuis gebruikt, geven nog sneller het gewenste resultaat: een stralende huid en huidverbetering! De flesjes zijn bovendien opnieuw te gebruiken. Dat werkt als volgt: je koopt in de salon een flesje en je kunt het weer komen navullen met de door jouw gewenste olie. Navullen is milieuvriendelijker én goedkoper dan bestellen in de webshop. En het is bovendien altijd afgestemd op jouw huidtype van dat moment. Welke olie je gebruikt, kan namelijk per keer variëren of je gebruikt er meerdere tegelijk. Combineren met de oliën van Miss Bio kan ook!

Septem

Alle producten van Miss Bio zijn puur en biologisch, uitgezonderd de producten die de naam ‘Septem’ dragen. Die zijn in het najaar van 2018 aan de behandelingen toegevoegd. Deze producten kunnen de naam biologisch niet voeren, omdat ze in een lab bereid en gemaakt worden. Alle ingrediënten zijn wel “groen”. Toch zijn de septems toegevoegd, omdat ze een werkelijk subliem resultaat geven! Vooral in combinatie met het thuisgebruik hebben de septems een heel sterk huidverbeterend effect.

Miss Bio producten Prachtig Krachtig Puur Natuur Uden