leefstijlLeefstijl

Mensen helpen die bewuster willen worden van hun gezondheid en leefstijl. Dat is onder meer wat Prachtig Krachtig Puur Natuur kan betekenen. Op het gebied van schoonheid, natuurlijke producten, behandelingen, massages, workshops, voeding, maar ook hoe je leeft. Oftewel: je leefstijl.

Leefstijl komt steeds meer in de belangstelling te staan tegenwoordig. Mensen worden steeds bewuster van hun leefstijl, maar hebben daar ook vragen over en lopen tegen uitdagingen aan. Daar kan Prachtig Krachtig Puur Natuur bij helpen. Zeker in deze stressvolle tijd kan back to nature daarbij veel bieden.

Voordelen

Tijdens mijn medische loopbaan als verpleegkundige en als praktijkondersteuner, adviseerde, coachte en gaf ik voorlichting aan mensen (patiënten) op het gebied van leefstijl en chronische ziektes.

Door die persoonlijke en professionele ervaring door de jaren heen, heb ik gezien dat mensen op het gebied van leefstijl heel veel kunnen bereiken. Je kan de symptomen van ziektes verminderen, maar ook ziektes voorkomen. Sommigen voelden zich écht een ander mens. Mensen voelden zich energieker. Boekten gezondheidswinst doordat ze ziekte-inzicht kregen. Mensen inspireerden zelfs anderen.

Hoe dan?

Zeker in het begin is de verandering in een leefstijl vaak moeilijk en daarom biedt Prachtig Krachtig Puur Natuur begeleiding. We bekijken in een consult eerst je huidige leefstijl, bepalen het gewenste doel, waarna je een stappenplan krijgt. Een stappenplan inderdaad, want veranderingen doorvoeren is noodzaak, maar lukt alleen in stappen.

leefstijlWe bespreken in het eerste consult alles wat in je dagelijks leven terugkomt en je leefstijl beïnvloedt: van slapen tot voeding, van sport tot sociale contacten. Sommigen zijn alleen geholpen met een voedingsadvies, de ander weer uitgebreider. Daarom is het advies altijd op maat, ook als het gaat om de begeleiding. Er is daarom niet een concreet standaard plan, we bepalen het samen aan de hand van jouw wensen

Prijs en contact

Consult prijs per uur € 49,- Incl. stappenplan
Vul het contactformulier in, zodat ik contact met je kan opnemen. Vragen? Stel ze gerust, ook via het contactformulier.

Leefstijl en voeding

Eten doe je iedere dag om zo goed mogelijk te functioneren. Voeding is zodoende je brandstof.
Maar iedere voeding heeft zijn gevolgen in het menselijk lichaam. Het maakt mensen moe, vaak zonder dat ze zich daarvan bewust zijn. Of ze houden hun diabetes in stand, ook zonder dat mensen zich daarvan bewust zijn.

Maar wat moet je dan wel of niet eten? Wat helpt jou nu precies? Dat is precies wat Prachtig Krachtig Puur Natuur mensen wil leren. Ik informeer mensen niet alleen, maar leer ze ook praktisch hoe ze het beste met voeding kunnen omgaan.

Bij mensen thuis

Dat kan in een consult, maar ook in een workshop bij mensen thuis. Ik geloof er namelijk in, dat als je mensen in hun eigen omgeving iets leert, ze het makkelijker leren en kunnen toepassen. Kijk voor alle uitleg bij de workshops.

Altijd persoonlijk

Geen enkel mens is hetzelfde. Ieder mens is uniek. Zo ook een voedingsadvies. Dat is daarom helemaal afgestemd op uw wensen.

Dit doel kan te maken hebben met de wens gewicht te verliezen of met klachten van vermoeidheid tot prikkelbare darm en het verbeteren van de huid.

Dus je leert eten wat het beste bij jou past!

Bekijk ook…